sâmbătă, 8 iunie 2013




Lavender Box este cutia care iti va insenina diminetile. Fie ca o folosesti la nunta ca guestbook. pentru a primi darul sau o umpli cu flori si o folosesti ca centerpiece, cutia Lavender Box iti va transforma atmosfera in ceva altfel, deosebit. Lucrata manual de artistii Le Cose Animate, cutia este un postcard vintage care combina lavanda cu magia cuvintelor, cu dantela vintage si inimioara lucrata manual din panza si bumbac perlat.

 

Lavender Box pentru o nunta cu aroma vintage de Provence

Surpriza Lavender Box consta in mesajul din interior, care este in acest caz poezia Dorinta a lui Eminescu, dar poate fi orice mesaj iti doresti si consideri potrivit pentru nunta ta. Mai jos cutia este personalizata cu data nuntii.
Ce este magic la Lavender Box? O poti folosi pentru a pastra amintirile de la nunta ta, sau pur si simplu lucrurile dragi tie, fara ca cineva sa iti stie secretul. Cutia este din lemn, foarte incapatoare ( 40x30x15cm) si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizata pentru un look old.

Cutia Lavender Box este unicat si costa 230 lei.  

Se potriveste de minune cu marturiile Lavender Heart Favours pe care la gasesti aici.

Lavender Box poate fi personalizata, asa ca nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa faci modificari.
Vrei cutia dar de dimensiuni mai mici (20x30x15cm)? Se rezolva! Trebuie doar sa ne trimiti un mail. Ne place foarte mult sa lucram obiectele la comanda, dupa bunul tau plac.

Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.
Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu