marți, 4 iunie 2013

Marturii personalizate cu aroma de lavanda

Iti doresti ca nunta ta sa fie diferita, speciala? Atunci Lavender Heart Favours sunt perfecte pentru tine. Nu numai ca iti vor incanta invitatii, dar sunt si o metoda minunata de a-ti decora nunta. 
Asezate pe farfurii dau un plus de culoare mesei si te indeamna la visare. Lavender Heart Favours sunt inimioare din lemn, 10x10cm, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuite pentru ca tu sa te bucuri de ele ani la rand. 
Pot fi personalizate cu numele voastre si cu data nuntii. Lavender Heart Favours sunt lucrate manual, fiecare inimioara in parte fiind unica. 100% handmade in RO, au un design vintage cu flori de lavanda si sunt antichizate.
Sfat: Poti folosi inimioarele si pentru a-ti decora nunta, asezate printre aranjamentele florale, sau le poti darui nasilor si parintilor.

O inimioara Lavender Heart Favour costa 10 lei si este unicat. 
Comanda minima este de 10 inimioare. Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda ce personalizare iti doresti. 

Pentru mai multe accesorii si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu