marți, 8 martie 2016



-->
De cate ori nu ti-ai dorit ca obiectele ce te inconjoara sa spuna povestea ta? Nu a celui care ti le-a facut cadou si nici a celor de la boutique-ul  fancy de unde le-ai cumparat.
Ti-ai dorit mereu sa iti poti pune amprenta personala pe micile decoratiuni din casa sau pe cadourile pe care le oferi celor dragi dar nu ai avut niciodata timpul sau indemanarea sa o faci?
Daca raspunsul este DA atunci atelierul nostru este locul unde imaginatia ta impletita cu talentul nostru pot reda obiecte insufletite chiar de tine!
-->
Nascut din dorinta de a umple sufrageria proprietarei noastre cu obiecte unicat  si personalizate ce se gaseau foarte rar si  doar la preturi exorbitante dar si din nevoia de a anima petrecerile prietenilor cu cele mai elegante si shabby chic  decoruri, Le Cose Animate a devenit in scurt timp un atelier in toata regula cu un magazin online unde toate  produsele sunt unicat, realizate manual special pentru clientii sai.
-->
Ce poti gasi in magazinul nostru? In primul rand o multime de modele de mici decoratiuni interioare realizate manual din lemn, mdf sau material textile ce se pot personalize integral la cererea ta!  De asemenea aici vei gasi si o gama larga de cadouri inedite pentru cei mai mici si haiosi membrii ai familiei- copiii! Toate produsele destinate celor mici sunt realizate din materiale non toxice.
Dar si cadouri deosebite pentru mama. Bunica, colega de birou sau seful tau!



-->
La cerea clientilor nostrii am dezvoltat si o gama accesibila si inedita de docoratiuni pentru evenimentele speciale precum nunti, botezuri, petreceri cu diverse teme. Pe “rafturile noastre virtuale” vei gasi decoratiuni de nunta si botez ne-conventionale, unicat,  personalizate exact asa cum iti doresti.



-->  
-->

Indiferent de tema aleasa sau bugetul disponibil designerii Le Cose Animate isi pun creativitatea la bataie pentru a da viata povestii tale!

Te asteptam in atelierul nostru www.lecoseanimate.ro
Cu drag,
Echipa Le Cose Animate

1 comments: