vineri, 25 martie 2016

Despre cum sa decorezi camera copilului am mai scris aici dar un subiect la fel de simpatic este si cel legat de cadouri pentru cei mici si foarte mici! Aici lucrurile nu sunt atat de simple, daca pe un copil de un anisor, doi sau mai multi il bucuri sigur cu o jucarioara pe un bebe cu siguranta nu il impresionezi, mai ales pe unul ce de abia a venit pe lume.

Si atunci incep cautarile pentru ca nu-i asa, cauti cadoul perfect pentru bebe dar si pentru mamica lui. Un cadou care sa-i ramana amintire dar de care sa se bucure si mama inca de cand l-a primit ca doar stii povestile cu colectiile impresionante de animalute de plush pe care toate matusile fara idei le cumpara nepoteilor iar tu nu te numeri printre ele:D



Iata cateva sugestii ce cu siguranta te vor scoate din anonimat sau si mai bine cu ajutorul lor nu vei ajunge pe lista celor mai urate si nefolositoare cadouri!

Un cadou perfect pentru un nou nascut poate fi setul personalizat My First Bunny, o cutie superba in care mama si tata pot pastra sfaturi pentru bebe pe care acesta sa le citeasca atunci cand va creste mare, plus prima salopeta a bebelusului personalizata cu initiala numelui, iata mai multe detalii aici.





Urmatorul cadou pentru care te vei stresa cel putin la fel de mult este cel de botez:D dar si aici poti gasi o multime de idei neconventionale ce pot transpune povestea ta asa cum o fac cutiile personalizate. Iata aici un exemplu de trusou pentru botez personalizat:


Si nu uita ca si marturiile sunt un cadou minunat si le gasesti aici:


 Din acelasi set ca cel pentru nou nascut poti sa te pregatesti si cu un cadou memorabil pentru prima aniversare! Tava si cutiuta pentru prima suvita vor pastra amintirile petrecerii de mot. Iata aici mai multe exemple:

Cu timpul amintirile copilariei devin comori, scrie-i lui bebe toate gandurile bune si sfaturile pe care le stii, le va pastra mamica lui in cutiuta personalizata iar el le va citi cu drag peste ani. Iata aici mai multe exemple.

4 comments: