marți, 2 septembrie 2014

You & Me Sign este semnul de nunta perfect pentru a le arata invitatilor tai unde o sa aiba loc cea mai tare petrecere. Personalizat cu numele vostru si cu un mesaj ( Nunta sau orice altceva iti doresti), semnul este din lemn, format din doua dreptunghiuri de 60x10cm si 40x10cm, iar inaltimea lui este de 80 de cm (daca doresti sa fie mai inalt nu ezita sa ne contactezi). Antichizat, pictat cu vopsele acrilice si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului semnul poate fi adaptat oricarui eveniment (petrecere privata sau corporate, botez, etc).
You&Me Sign poate fi personalizat si cu un font diferit sau in culori diferite, nu trebuie decat sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda.

 Semnul de nunta costa 180 de lei si este unicat, 100% handmade in RO.


Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu