joi, 4 septembrie 2014

Invitatiile personalizate Love Rose sunt placute din mdf de 18cm latime si 3mm grosime cu o forma delicata, ce combina trandafiri vintage cu un postcard din vremuri stravechi.

Invitatiile pot fi personalizate cu orice text doresti iar modelul poate fi modificat astfel incat sa pastreze tematica evenimentului.

Delicate si pline de poveste, invitatiile Love Rose sunt lucrate cu multa grija de artistii Le Cose Animate dupa un model original si sunt 100% handmade in Ro. Pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizate pentru un look vintage, invitatiile sunt lacuite in trei straturi pentru ca tu si invitatii tai sa va bucurati de ele ani la rand. Astfel invitatiile se transforma intr-un cadou deosebit ce le va ramane alaturi.

Invitatiile Love Rose costa 17 lei/ bucata si sunt unicat. Comanda minima in magazin este de 50 de lei. 


Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Daca vrei sa vezi si alte modele pentru copii apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu