duminică, 1 iunie 2014

Baby Book este cartea cu ganduri bune perfecta pentru micutul tau. Este potrivita atat pentru baietei (font bleu) cat si pentru fetite (font roz). Cartea Baby Book ii va pastra copilasului amintirile si gandurile bune de la parinti, familie, prieteni. Fie ca o folosesti la botez, la petrecerea de 1 an, sa o oferi cadou unei proaspete mamici, Baby Book este un obiect special lucrat manual cu multa grija. Cartea este personalizata cu numele copilasului si data nasterii sau varsta acestuia (ca in imagine) si include 20 de cartonase cu acelasi model pe care cei dragi sa isi scrie gandurile bune. Daca doresti mai multe te rugam sa ne contactezi pentru detalii.




Cutia este din lemn, are 20x24x8cm si este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului apoi pictata cu vopsele acrilice si antichizata.


Cartea cu ganduri bune costa 140 de lei si este unicat, lucrata manual in Ro.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.

Viziteaza-ne magazinul online aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu