miercuri, 23 aprilie 2014

Pentru o nunta ca in povesti ai nevoie de un decor cu adevarat special. Ce poate fi mai frumos ca un semn in forma de inima personalizat cu numele voastre si data nuntii, creat special pentru tine, in culorile dorite si cu tematica pe care o alegi tot tu? Semnul poate sa te insoteasca apoi in casuta voastra, unde cu siguranta iti va aminti ani la rand de ziua in care v-ati jurat iubire vesnica.
Inima vintage este din mdf de 3mm, are aprox 40x40cm si este pictata, anichizata si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuite in mai multe straturi pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Are aplicata pe spate o panglica delicata pentru a putea fi atarnata oriunde doresti.

Vintage Heart Sign costa 100 de lei, este 100% handmade in RO si poate arata oricum doresti! Contacteaza-ne pentru a crea impreuna unul dintre cele mai frumoase obiecte destinate nuntilor.


Vintage Heart Sign este perfect pentru a decora candy bar-ul sau pentru a fi folosit la sedinta foto.  Un cadou deosebit pentru cineva drag tie care se casatoreste, semnul va incanta privirile tuturor. Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 



Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.





0 comments:

Trimiteți un comentariu