miercuri, 9 aprilie 2014

Anul acesta uitam de chevron si lasam locul auriului, dungilor indraznete, florilor si aranjamentelor romantice.
Culorile preferate in materie de nunti si alte evenimente speciale sunt gri, corai, aqua, nuante de roz, bleumarin si nu in ultimul rand, culoarea Panthone 2014 - radiant orchid.

Daca vrei ca nunta voastra sa fie cu adevarat deosebita, atunci e musai sa ai decoratiuni si marturii personalizate.
Nici semnele de nunta nu trebuie sa lipseasca, iar cutia cu amintiri iti va fi alaturi toata viata, asa ca alege unul dintre modelele noastre sau spune-ne ce iti doresti si ajuta-ne sa cream cutia perfecta pentru tine!

Daca restaurantul are si o zona de gradina atunci un leagan personalizat nu trebuie sa iti lipseasca! 
Nuntile vintage raman in continuare la mare cautare, la fel si cele rustice, cu accente handmade si decoruri personalizate.
Candy bar-urile raman un must la un eveniment deosebit, iar torturile variaza intre glitter auriu si vestitul tort nude. Cake topper-ul personalizat este insa cel care face diferenta cand vine vorba de torturi.
Macarons sunt in continuare vedetele dulci, mai ales cand sunt asezate intr-o cutie personalizata special pentru evenimentul tau!


Gasesti toate decoratiunile, cutiile si marturiile lucrate manual de artistii nostri aici.


Cele doua aspecte importante cand vine vorba de aranjamentele florale sunt urmatoarele: florile acestui an sunt trandafirii si bujorii in nuante de roz pal iar iedera si verdeata nu trebuie sa lipseasca din niciun aranjament! Pentru un eveniment deosebit combinatiile de flori in cutii de lemn personalizate sunt perfecte, iar numerele de masa din inimioare de lemn ofera un aer cu adevarat deosebit!

Cuvintele decorative sunt perfecte pentru a crea o atmosfera speciala, unde mai pui ca le poti folosi si la sedinta foto, ca apoi sa iti ramana pentru a-ti decora casa!

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu