sâmbătă, 12 aprilie 2014


Numele personalizate pentru copii sunt perfecte pentru a decora un eveniment important precum botezul sau aniversarea copilului dar si pentru a fi folosite in camera acestuia, lipite pe perete sau asezate pe comoda.

Numele au 3cm grosime si 20cm inaltime, stau pe o suprafata dreapta fara a fi nevoie sa le sprijini si sunt din polistiren, asa ca nu exista niciun pericol pentru copilul tau pentru ca sunt foarte usoare.
Numele vin in nuante diverse asa ca iti poti alege culoarea asa incat sa se potriveasca perfect. Ele sunt pictate manual si antichizate pentru un look vintage. Numele vin in doua formate - scris de mana sau de tipar (cele scrise de mana sunt legate intre ele iar la cele de tipar literele sunt separate).

Daca doresti o dimensiune mai mare nu este nicio problema, ne face placere sa lucram obiectele dupa dorintele clientilor nostri.  

Numele personalizate sunr un cadou deosebit pentru un copil sau o proaspata mamica.

Pentru o cotatie de pret te rugam sa ne contactezi printr-un mail la contact@lecoseanimate.ro deoarece acesta difera in functie de nume si dimensiunea dorita.

Pentru toate obiectele destinate copilasilor apasa aici.
Viziteaza-ne magazinul online aici.

Cum comand?

 
 Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu