luni, 14 aprilie 2014

Vis, armonie, delicatete - sunt doar cateva dintre lucrurile pe care Birds and Flowers Wedding Box le apropie de sufletul tau. O cutie romantica, shabby chic, plina de culori calde si pastelate, in nuante de rozuri prafuite si bejuri elegante, cu o funda dintr-o panglica ivoire care o innobileaza.
Pentru amintirile de la nunta ta, ca guestbook si pentru a pastra in ea plicurile pe durata evenimentului, Birds and Flowers Wedding Box iti va transforma nunta intr-o frumoasa poveste de dragoste ce va dura o viata.
Cutia este din lemn, are 40x30x15cm, este personalizata cu un mesaj la interior si cu nume si data la exterior. Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, cutia este antichizata si lucrata manual de artistii Le Cose Animate.

Daca doresti si marturii cu acelasi model nu ezita sa ne contactezi.

Cutia poate fi personalizata la interior pe capac cu numele mirilor si data nuntii sau un mesaj dorit. Este cadoul perfect daca cineva drag tie se casatoreste sau s-a casatorit recent.

Cutia Birds and Flowers Wedding Box este unicat si costa 200 de lei.

Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu