joi, 6 martie 2014

Perfecte pentru decorul din camera copilului sau pentru un eveniment special, cuvintele decorative pot fi personalizate cum doresti. De la culoare la dimensiuni, numele sunt si un cadou deosebit pentru o proaspata mamica. Roz, bleu, verde sau alb, portocaliu sau galben, toate iti vor zambi printre dulciuri sau perdele. Numele personalizate sunt din polstiren de 3cm grosime, pictate manual si antichizate. Le poti aseza pe noptiera sau o masuta ori le poti prinde pe perete cu banda dublu adeziva.
Gasesti mai jos cateva fotografii cu numele pe care le-am personalizat. Pentru preturi si alte detalii te rugam sa ne trimiti un mail la contact@lecoseanimate.ro pentru a stabili impreuna cum doresti sa arate numele.


 Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru copii apasa aici.
Pentru alte cuvinte decorative apasa  aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu