duminică, 9 martie 2014

Ai spune ca cel mai important lucru atunci cand vine vorba de candy bar este  meniul de dulciuri pe care il alegi. Cupcakes, popcakes, paharele cu tiramisu, cheesecake si alte delicii. Dar ce ar fi un candy bar fara decoratiunile minunate? O simpla masa cu dulciuri. Iti vom arata in continuare cum sa iti faci propriul candy bar senzational.
Dulciuri si design candy bar - Grace Couture Cakes

Pasul 1: Alege o culoare si joaca-te cu diferite nuante sau doua culori pe care le poti combina usor (alb-roz, bleu-bej, corai-bej, turcoaz-alb, etc). Incearca sa folosesti culori care sa se potriveasca si cu restaurantul sau localul ales.


Pasul 2: Asigura-te ca dulciurile arata la fel de bine pe cat de gustoase sunt si alege produse cat mai naturale, de la producatori cunoscuti.

Pasul 3: Chiar daca ai sau nu o tema, un candy bar deosebit este musai personalizat. Poti sa folosesti ghirlanda de inimioare cu nume sau mesaj, cuvinte decorative volumetrice  cu numele copilului, al mirilor sau logo-ul companiei si poti sa asezi cupcakes si macarons in  ladite sau cutii personalizate. 

Tort by Nu e moft
Pasul 4: Creeaza un colt in care punctul de interes sa fie candy bar-ul si alege un mobilier elegant sau o masa simpla cu o fata de masa alba care sa puna in valoare toate minunatiile.

Pasul 5: Nu uita de flori, presarate ici colo printre dulciuri sau atarnate de mobila. Pentru un efect deosebit alege combinatii lejere in aceleasi tonuri de culoare.

Ne face mare placere sa lucram obiecte personalizate asa ca daca ai un eveniment important de organizat si te putem consilia in alegerea decoratiunilor nu ezita sa ne contactezi printr-un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro

Daca doresti sa vezi toate obiectele destiante bebelusilor si copiilor apasa aici.

Daca doresti sa vezi toate decoratiunile pentru nunta apasa aici.

Daca vrei sa citesti mai multe despre cuvintele decorative si numele personalizate apasa aici.

Viziteaza-ne magazinul online aici.

0 comments:

Trimiteți un comentariu