marți, 11 martie 2014

Blue Candy este lumanarea de botez perfecta pentru copilasul tau daca iti doresti ceva cu adevarat special!
Combinatia perfecta intre tulle bej, dantela vintage si panglica bleu prafuit, Blue Candy are aplicate fundite delicate, inimioare turcoaz si, cel mai important, initiala bebelusului tau! Astfel, lumanarea este personalizata special pentru copilul tau si ii ramane amintire ani la rand, purtandu-i mereu de grija.

Delicata si eleganta, Blue Candy va aduce lumina si intelepciune in sufletul celui proaspat crestinat si ii va face pe toti sa zambeasca!
Nu doar o lumanare de botez, ci si o amintire deosebita, Blue Candy este lucrata manual cu multa grija pentru ca tu sa o poti pastra ani la rand.
Blue Candy este unicat si vine personalizata cu initiala dorita de tine. Pentru moment este accesibila numai clientilor din Bucuresti si imprejurimi.





Lumanarea de botez Blue Candy costa 190 de lei si este unicat, 100% handmade in Ro.
Daca doresti o lumanare de botez personalizata pentru fetite nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda.
Alege sa ii pastrezi amintirile copilasului tau intr-o cutie de botez personalizata! Le gasesti pe toate aici.


Pentru un decor deosebit alege numele personalizat sau alte cuvinte decorative.

Viziteaza magazinul nostru online aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu