vineri, 21 martie 2014

 Cutia Big  Love Story iti va pastra cu mare grija minunatele amintiri de la nunta, ca sa ai mereu un loc al vostru din care sa razbata magia.
Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, cutia este antichizata si lucrata dupa un colaj original marca Le Cose Animate ce reproduce un postcard vesel cu povestea ta de iubire. Pasarele colorate si un timbru cu data nuntii iti vor aminti mereu cat de frumos va iubiti.
Fie ca o folosesti la nunta ca guestbook, pentru a primi darul sau o umpli cu flori si o folosesti ca centerpiece, cutia Love Story iti va transforma atmosfera intr-o poveste de iubire ca in carti!
Love Story Wedding Box este din lemn si are 40x30x15cm. Iti doresti o cutie cu aceleasi imagini dar in varianta mica (20x30x15cm)? O gasesti aici!

Doresti si marturii, semn sau ghirlanda in acelasi stil? Nu ezita sa ne contactezi, ne face mare placere sa lucram obiecte la comanda.
Cutia poate fi personalizata la interior pe capac cu numele mirilor si data nuntii sau un mesaj dorit. Este cadoul perfect daca cineva drag tie se casatoreste sau s-a casatorit recent.

Cutia Love Story este unicat si costa 200 de lei.

Pentru alte accesorii si decoratiuni de nunta apasa aici.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu