miercuri, 5 februarie 2014

1 an Cake Topper este perfect pentru a decora prima petrecere a micutului tau. Asa tortul va fi senzatia zilei si toata lumea va stii cati ani face bebe. Il poti folosi si pentru sesiunea foto sau pentru a decora candy bar-ul.

Cake Topper-ul poate lua orice forma vrei. Iti poti alege culoarea care sa se potriveasca de minune cu tortul bebelusului. Vrei sa scrie altceva? Nimic mai simplu, trebuie sa doar sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa ne spui cum ai vrea sa arate cake topper-ul tau.


1 an Cake Topper este din lemn, pictat cu vopsele acrilice si lacuit cu lac ecologic pentru protectie. Are aplicate doua betisoare pentru a putea fi infipt in tort cu usurinta, betisoare pe care mai apoi le poti dezlipi pentru a folosi ca decor cuvintele.

1 an Cake Topper costa 35 de lei si este un decor 100% handmade in Ro lucrat cu multa grija pentru tine.

Tortul de vis pe care il gasesti in fotografii este creatia Nu e moft.


 Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni pentru copii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu