luni, 20 ianuarie 2014

  Imagineaza-ti ca te trezesti de dimineata si in fata ochilor te asteapta cu dragoste cuvantul ”love„ lipit pe perete. Sau ca intri in bucatarie si in timp ce ii faci cafeaua cuvantul „love„ iti zambeste de pe masa. Ori ca atunci cand vedeti un film impreuna „love„ este alaturi de voi asezat cuminte pe bufet. Intri in camera copilului si „love„ te incanta deasupra patutului sau.

Cuvantul „love„ este lucrat manual 100% in Ro, din polistiren de 5cm, are 40x70cm si este pictat cu vopsea lavabila roz prafuit si antichizat cu bronz, pentru un aer shabby chic.

 Literele au banda dublu adeziva pe partea din spate pentru a fi lipite cu usurinta de perete sau pot fi asezate cu usurinta oriunde pentru ca datorita grosimii materialului stau singure, fara a fi nevoie sa fie sprijinite. Avantajul major este ca sunt foarte usoare, nereprezentand un pericol daca ai un micut prin preajma.

 Perfect pentru a-ti decora casa, dar si un cadou perfect pentru cineva drag, cuvantul „love„ vine la pachet cu multe zambete si neaparat noroc in dragoste. Il poti folosi si ca decor pentru nunta ta vintage si va infrumuseta mereu un candy bar delicios.

Pink Poly Love Word costa 165 de lei si este unicat. 

Daca iti doresti o alta culoare, un alt cuvant shabby chic, un nume sau o litera nu ezita sa ne contactezi la adresa de mail contact@lecoseanimate.ro Ne place mereu sa lucram obiecte la comanda dupa dorintele tale.

Daca vrei sa vezi si alte decoratiuni si accesorii apasa aici.

Pentru a vizita magazinul nostru online te rugam sa apesi aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu