duminică, 19 ianuarie 2014

Cutia Big Pink Cats da din coada de fericire atunci cand te vede! Este perfecta pentru a pastra amintirile fetitei tale sau pentru a o folosi la botezul acesteia. Lucrata manual dupa un model original marca Le Cose Animate, cutia combina hortensii roz cu pisicute si fluturasi. Este personalizata cu numele micutei tale pe capac si ai posibilitatea sa ii scrii orice mesaj doresti la interior. O innobileaza dantela vintage si inimioara lucrata manual. Cutia este din lemn, are 40x30x15cm, este pictata in nuante de roz pal si antichizata, apoi infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.

Cutia Big Pink Cats costa 200 de lei si vine la pachet cu multe zambete.
 Iti doresti o cutie Big Pink Cats insa in varianta mica, de 20x30x15cm? Te rugam sa ne trimiti un mail si o vom lucra cu mare drag!
Pentru alte cadouri si decoratiuni destinate micutilor apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.
 
Cum comand? 
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile

0 comments:

Trimiteți un comentariu