duminică, 17 noiembrie 2013


Tava Santa's Dream iti spune doar atat: Love is what's in the room with you at Christmas if you stop opening presents and Listen.
Amintindu-ti de dragostea pe care le-o porti celor care iti sunt alaturi, tava iti va indulci gandurile si iti va face casa mai vesela. Cu siguranta invitatii tai o vor aprecia, tava fiind si un dar deosebit de Craciun. Tava Santa's Dream este din lemn, are 35x25x10cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Are cate o inimioara decupata in lemn pe fiecare laterala si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.
Tava este unicat si iti va infrumuseta diminetile si iti va face invitatii sa zambeasca. Este creata dupa un colaj original marca Le Cose Animate.

Tava Santa's Dream costa 70 de lei si este un cadou deosebit.

La cerere se pot face si suporturi de pahare inimioare cu acelasi model.

Tava face parte din  Vintage Christmas Collection.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu