luni, 11 noiembrie 2013


Sacul Mosului este un mod perfect de a oferi cadouri celor dragi, de la cei mai mici la cei mai mari. Acesta este din bumbac alb si este personalizat cu numele destinatarului, lucrat manual de artistii Le Cose Animate. Sacul are dimensiunea perfecta de 37x52cm si se inchide cu o panglica rosie foarte vesela. Are pe el stampila oficiala a Postei lui Mos Craciun, renii care trag sania mult vestita si stelute delicioase. Sacul Mosului poate fi folosit ani la rand si este in acelasi timp un decor minunat de pus sub brad.

Cu siguranta toti cei dragi vor fi incantati sa isi vada numele pe sac si nici nu vei mai avea problema care apare in fiecare an: incurci cadourile si bunica se trezeste cu trenuletul iar tatal cu oja ta preferata. Atentie! A se deschide in data de 25 decembrie!


Sacul Mosului costa 55 de lei si este unicat, personalizat cu numele dorit de tine.
Nu uita sa specifici numele pentru personalizare atunci cand faci comanda. 
Sacul Mosului face parte din Vintage Christmas Collection.


Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu