sâmbătă, 30 noiembrie 2013

 Da, ador cupcakes-urile! Pufoase si aromate, vesele si delicioase, dar mai ales frumoase! Cutia Pink Cupcakes este perfecta daca iti plac dulciurile si fluturii, fie ca o pastrezi pentru tine sau o daruitesti. Se potriveste atat unei fetite cat si unei doamne, fiind romantica si vesela in acelasi timp. Lucrata manual dupa un colaj marca Le Cose Animate, cutia Pink Cupcakes combina cupcakes delicioase cu fluturi roz, totul pe un background ivoriu elegant. Iti poti tine in ea bijuteriile, lucrurile cele mai de pret, amintirile, fotografiile sau retetele, daca esti pasionata de gatit.
Cutia te indeamna sa ”Eat more Cupcakes” si poate fi personalizata la interior cu orice nume sau mesaj. Este din lemn, are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, antichizata apoi protejata prin trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Pink Cupcakes Box iti va insenina zilele oriunde te-ai hotari sa o asezi! Este perfecta si pentru candy bar-uri, pentru ca este suficient de incapatoare pentru a pastra bomboane, cupcakes, popcakes sau macarons.

Pink Cupcakes Box este unicat, costa 100 de lei si include in pret personalizarea din interior. 
 
Pentru alte cadouri si decoratiuni destinate micutilor apasa aici.

Pentru alte cutii apasa aici. 
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu