vineri, 15 noiembrie 2013

Cutiuta 1st Year Cats este creata special pentru a pastra cele mai frumoase amintiri ale micutului tau: prima suvita de par si primul dintisor. Are un separator pentru a pastra fiecare amintirile la locul ei si este lucrata cu multa grija. Vesela si plina de voie buna, cutiuta 1st Year Cats este din lemn si are 20x8x4cm.  Lucrata dupa un colaj original marca Le Cose Animate, cutiuta shabby chic are pe capac un postcard cu hortensii roz si 2 pisicute vesele.  Este personalizata cu numele fericitului copilas pe care ni-l vei spune atunci cand faci comanda.

Daca ai un baietel, nu ezita sa ne contactezi, putem lucra aceeasi cutiuta si cu un model pentru pitici.

Cutiuta 1st Year Cats costa 50 de lei si este unicat, un obiect care nu trebuie sa-ti lipseasca din dotare daca ai un pitic vesel!
Nu uita sa verifici si ce alte cutii pentru copilasi mai avem apasand aici!

Viziteaza magazinul nostru online aici.







 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu