duminică, 15 septembrie 2013

Vintage Ride Box te duce cu gandul la zilele insorite ale anilor 60 din America, tara tuturor posibilitatilor. Cu mesaje precum ”Call me Love” si ”Vintage Ride to Love City”, cutia este un colaj vintage cu masini si telefoane retro, totul intr-un postcard dedicat iubirii, in nuante de bej si roz pastelat. Laterala iti spune sa nu uiti niciodata sa ”Live, Laugh, Love!”
Cutia este din lemn, are 20x30x15cm si este lucrata manual de artistii Le Cose Animate prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizata si lacuita in trei straturi pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Poti personaliza cutia la interior (contra cost - 10 lei), nu trebuie decat sa specifici ce mesaj iti doresti atunci cand faci comanda.

 Vintage Ride Box ete unicat si costa 85 de lei.

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu