duminică, 22 septembrie 2013


Little Butterfly sunt invitatiile de botez vesele cu adevarat deosebite! Din lemn, au 10x10cm si sunt unicat.
Fiecare inimioara are doua fete. Pe o parte vei gasi numele micutei care va fi crestinata si data botezului, iar pe partea cealalta informatii esentiale precum numele parintilor si ale nasilor, ora si locul in care va fi evenimentul (biserica si restaurantul).
De ce sunt invitatiile Little Butterfly cu adevarat speciale? Pentru ca persoanele dragi care iti vor fi alaturi cand vei boteza micutul vor avea o amintire de la eveniment pe care o pot pastra ani la rand, spre deosebire de invitatile banale din carton.
Invitatiile Little Butterfly sunt 100% handmade in Ro, lucrate cu mare grija de artistii Le Cose Animate, antichizate si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului. Fiecare invitatie spune povestea ta.
O invitatie Little Butterfly costa 18 lei. Comanda minima este de 10 bucati, iar durata executiei de minim o saptamana.
Ai nevoie de invitatii pentru nunta sau pentru botezul baietelului? Nu ezita sa ne contactezi, ne face mare placere sa lucram modele la comanda!
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru pitici apasa aici.  

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu