luni, 23 septembrie 2013

Ghirlanda Peony ”Just Married” iti va incanta privirea tie si invitatilor tai in momentul cel mai frumos din viata ta - momentul in care tu si persoana iubita va uniti destinele. Vesela si plina de voie buna, ghirlanda le povesteste tuturor despre cat de mult va iubiti. Pentru o nunta altfel, plina de dragoste si ganduri bune.
Ghirlanda Peony ”Just Married” este formata din patratele din lemn de 9x9cm, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului. Aceasta are aproximativ 1,20m si suficient de multa sfoara pentru ca tu sa o poti atarna unde iti doresti ( deasupra candy bar-ului, pe masina, etc).



Ghirlanda Peony ”Just Married” costa 92 de lei si este unicat. Putem scrie orice mesaj iti doresti, asa ca nu exita sa ne contactezi daca doresti sa iti personalizezi ghirlanda.

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Daca doresti sa vezi si alte obiecte si decoratiuni de nunta apasa aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu