marți, 3 septembrie 2013

Iti place sa calatoresti si visezi sa vezi marile orase din intreaga lume? Atunci City Hearts Favours sunt perfecte pentru tine si evenimentul important din viata ta. La nunta iti vei incanta invitatii cu marturii lucrate manual unicat, iar decorul va fi de neuitat.
City Hearts Favours pot fi folosite si pentru a decora mesele sau candy bar-ul, fie ca este vorba de nunta sau de un eveniment corporate, design-ul lor vintage este la fel de potrivit. Sunt din lemn, au 10x10cm si pot fi personalizate cu nume sau mesaj. Sunt lucrate dupa un colaj original by Le Cose Animate ce combina un postcard vintage cu o fotografie a London Eye-ului.
City Heart Favours sunt unicat si costa 10 lei bucata. 100% handmade in RO.

Comanda minima este de 10 bucati. 


Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda ce personalizare iti doresti. 
  Iti plac inimioarele si ti-ai dori o cutie de nunta personalizata in acelasi stil? O gasesti aici!
Pentru mai multe accesorii si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu