joi, 8 august 2013


Ladita Shabby Cake se potriveste de minune persoanelor vesele care sunt vesnic indragostite, dar mai ales iubitorilor de dulciuri. Arata minunat umpluta cu flori sau dulciuri si poate fi un cadou deosebit pentru mama, prietena, colega, iubita, sefa sau fiica ta.
Handmade, lucrata de artistii Le Cose Animate dupa un colaj original, ladita combina trandafirii delicati cu doua torturi superbe. 
Ladita Shabby Cake este din lemn, are 20x30x15 cm si va fi incantata sa iti intregeasca peisajul fie acasa, fie la un eveniment important din viata ta. Poate face parte din decorul Candy Bar-ului si o putem personaliza la cerere cu un nume ( contra cost - 10 lei).


Ladita Shabby Cake costa 60 de lei si este unicat.
Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, este protejata cu trei straturi de lac evo pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Pentru alte modele de ladite apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu