miercuri, 17 iulie 2013

Wheat Hearts Favors sunt inimioarele din lemn care sigur iti vor inveseli nunta si invitatii. Delicate si romantice sunt perfecte pentru o nunta altfel, vintage si shabby chic. Cu un design unic, inimioarele sunt din lemn si au 10x10cm. Le poti folosi si ca decor sau ca numere de masa ( te rugam sa ne trimiti un mail pentru a-ti da pret si alte detalii). Inimioarele combina un postcard vintage cu trandafiri delicati si graul mult iubit ca tema de nunta sau botez. Wheat Hearts Favors sunt lucrate manual, fiecare inimioara in parte fiind unica. 100% handmade in RO.

O inimioara Wheat Hearts Favors costa 10 lei si este unicat. Comanda minima este de 10 bucati.
Inimioarele pot fi personalizate cu nume, data sau un cuvant dorit de tine. Le poti folosi  atat la nunta cat si la botez.

Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda ce personalizare iti doresti. 
Pentru mai multe accesorii si decoratiuni pentru nunta apasa aici.

Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.
  Viziteaza si magazinul nostru online apasand aici.
 

0 comments:

Trimiteți un comentariu