joi, 4 iulie 2013

Butterfly Wedding Box este o creatie deosebita, lucrata cu mult drag de artistii Le Cose Animate pentru o nunta de poveste, o nunta altfel. Din lemn, are 20x30x15cm, este antichizata, pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.
 Pe capac are un fluture lucrat manual din bumbac perlat si trei trandafirasi micuti incadrati de un model vintage cu inimioare. Pe laterala din fata cutia este innobilata de dantela vintage.

Povestea cutiei Butterfly Wedding iti aminteste de iubirile perfecte din romanele acelea pe care le savurezi zi si noapte pentru ca nu te poti opri din citit. Cand deschizi cutia descoperi o inima stilizata care incadreaza frumos initialele mirilor si data nuntii. Un cadou minunat pentru viitorii soti, cutia este unicat si se lucreaza numai la comanda. Butterfly Wedding Box va aduce magia la nunta ta, ca mai apoi sa o poti folosi pentru a pastra amintirile care iti sunt atat de dragi.

Butterfly Wedding Box costa 110 lei.

Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Viziteaza magazinul nostru online aici


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu