vineri, 31 mai 2013

Map Wedding Box viseaza la calatorii in toate colturile lumii: Paris, Havana, Milano, Kuala Lumpur, Barcelona, Copacabana si San Francisco sunt doar cateva din destinatiile cu care isi imagineaza ca se va delecta.
Cu o harta vintage pe capac, Map Wedding Box ne aminteste cat de important este ca in viata sa calatoresti alaturi de persoana pe care o iubesti.  
Map Wedding Box este perfecta pentru o nunta speciala in care lucrurile sunt altfel si se potriveste de minune cu marturiile Map Hearts Favors.
Dantela vintage o innobileaza si ii ofera o nota delicata si plina de romantism, iar albul antichizat iti aminteste de vremuri in care fara dragoste nu exista nimic. Cutia este din lemn, are 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in trei straturi pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.
Map Wedding Box are scrise numele mirilor pe capac si poate fi personalizata la interior cu orice mesaj (contra cost - 10 lei). Poate fi un cadou de nunta minunat, o cutie in care mirii sa pastreze cele mai frumoase amintiri.

Map Wedding Box costa 102 de lei si este unicat, lucrata manual cu mult drag pentru nunta la care visezi.
 Pentru comenzi nu ezita sa ne contactezi la adresa contact@lecoseanimate.ro
Daca vrei sa vezi si alte obiecte si accesorii pentru nunta apasa aici.


0 comments:

Trimiteți un comentariu