luni, 8 aprilie 2013

 Enzo Baby Box este o cutie pentru amintirile bebelusului sau micutului tau. Asa ii poti pastra toate vorbele frumoase, toate gandurile bune, toate fotografiile vesele, primul body si primii botosei, pentru ca el sa nu uite niciodata cat de iubit este inca din clipa cand a aparut pe lume.

Enzo Baby Box este o cutie destinata baieteilor. Din lemn, 20x30x15cm, are aplicate dantele vintage, inimioare din lut impietrite in timp si o inimioara din bumbac, toate lucrate manual. Cum deschizi cutia iti zambeste o sosetica plina de trandafirasi bleu. Poate ca modelul cutiei Enzo Baby Box iti pare cunoscut de aici, unde gasesti varianta roz pentru micute. Cutia delicioasa ii va infrumuseta camera micutului tau. Enzo Baby Box este si un dar perfect pentru o proaspata mamica si bebelusul ei.

Cutia costa 105 de lei si este unicat.

Capacul este personalizat cu numele micutului tau si ai posibilitatea de a-i scrie un mesaj la interior, pe fundul cutiei (costa 10 lei in plus si te rugam sa specifici daca doresti acest lucru atunci cand faci comanda).

Pentru alte cutii create special pentru copii si bebelusi apasa aici.

Comenzile se fac printr-un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu