miercuri, 6 martie 2013


Visand la primavara am creat Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate, care imbina flori, fluturi, note muzicale si detalii vintage pentru a insufleti cutii si ladite special pentru tine. Cadouri deosebite de 1 si 8 martie, decoruri minunate pentru casa ta si multe alte surprize te asteapta in lunile in care natura renaste.

Papillon Box este o cutie delicata cu parfum de primavara si aroma de libertate. Un colaj original lucrat de artistii Le Cose Animate care imbina fluturi, note muzicale si margini dantelate in forma unui postcard vintage care iti incanta privirile si te indeamna la visare.

Papillon Box se mandreste cu laterala care poate fi personalizata cu un nume sau un cuvant dorit de tine. In acest caz cutia i-a fost daruita unei profesoare, acesta este si motivul pentru care pe laterala sa am ales sa scriem ”Teacher”. Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda care este cuvantul pe care il doresti pe cutie, altfel vei primi cutia din imagine (cu ”teacher”).
Cutia Papillon costa 75 de lei si este unicat, fiind personalizata dupa bunul tau plac.

Pentru comenzi si detalii nu ezita sa ne scrii la adresa contact@lecoseanimate.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu