sâmbătă, 16 februarie 2013

Visam la primavara, la momentul in care natura prinde viata si totul se modifica in jurul nostru cu repeziciune, bucurandu-ne sufletul si privirea. Visam la copaci inverziti si la flori vesele si ne inconjuram de oameni dragi noua. Visand la primavara am creat Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate.
Iris Box este o cutie delicata dar plina de personalitate, inteligenta si misterioasa. Face parte din Spring Collection si iubeste parfumul florilor si mirosul diminetilor cu roua. Ii place sa faca fotografii si spera sa ajunga sa piloteze avioane.

Iris Box are 20x30x15cm, este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi protejata cu trei straturi de lac eco. Creata dupa un colaj original, imbina delicatii irisi cu note muzicale. Irisul, devenit celebru prin stilizarea sa ca fleur-de-lis, este un simbol al puterii si al elegantei.

Iris Box este unicat si costa 85 de lei.

Poate fi personalizata cu un mesaj la interior, special pentru cea care o va primi in dar.

 Pentru comenzi si detalii nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail contact@lecoseanimate.ro

PS: Poti transforma Iris Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.

0 comments:

Trimiteți un comentariu