vineri, 4 ianuarie 2013

Eve Baby Box este o cutie foarte foarte speciala, lucrata pentru ca micuta ta sa aiba un loc in care sa-i fie tinute amintirile cele mai frumoase. Printre dantele vintage si o rama eleganta sta numele ei (personalizare cu numele dorit de tine), iar pe laterala din fata sunt trei inimioare delicioase cu fundite roz din organza. Cea din mijloc este lucrata manual din bumbac si are o margine crosetata din bumbac perlat. Celelalte doua sunt lucrate din lut si antichizate.
Surpriza din cutie o gasesti pe capacul interior, unde este o sosetuta de bebelus alba cu trei trandafirasi veseli care sa o infrumuseteze.

Cutia Eve Baby Box este din lemn, 40x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si antichizata, apoi protejata prin trei straturi de lac eco.

Pentru cele mai frumoase amintiri ale bebelusului, precum prima ecografie si primele hainute purtate, cutia Eve Baby Box este perfecta pentru a fi daruita unei proaspete mamici.

Cutia Eve Baby Box costa 105 de lei si este unicat, lucrata manual cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Daca doresti sa comanzi cutia nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro



0 comments:

Trimiteți un comentariu