miercuri, 19 decembrie 2012

Santa's Tray este tava speciala a Mosului. Acolo asteapta in fiecare an biscuiteii lui preferati in forma de inimioara si cana cu lapte dulce muuult iubita. Se distreaza cand isi vede poza pe tava si isi imagineaza ca cineva l-a prins la un moment dat cand cobora pe cos, pentru ca altfel nu ar avea cum sa stie cu exactitate cum arata de fapt Mosul.
Tava Santa's Tray este din lemn, are 35x25x10cm si este perfecta pentru perioada sarbatorilor, cand ai multi invitati si totul trebuie sa arate perfect, ”craciunesc”.

O tava de proportii pentru tine si cei dragi tie, pe care sa o asezi cu drag pe masa festiva de sarbatori, printre inimioare, mancaruri facute cu multa dragoste si vin fiert.
 Tava Santa's Tray este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decouapage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco.

Santa's Tray este unicat, poate fi personalizata si costa 76 de lei.

Atentie! Tava are forma aceasta, cu manere in forma de inimioara, si nu cea din fotografiile atasate.

PS: Daca iti doresti iti putem face si un set de suporturi de pahare cu acelasi model, care sa se potriveasca perfect cu noua ta tava!
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu