joi, 6 decembrie 2012

Santa's Sledge este o ladita vesela ce poate fi personalizata cu orice mesaj iti doresti. Ii place sa zambeasca, sa bea vin fiert si iubeste partiile pe care copiii se joaca mereu cu ea. Este prietena Mosului pe care il ajuta sa calatoreasca trasa de renii lui zburatori. Mai mult, este indragostita de renul Comet inca de cand era un copil.

Ladita Santa's Sledge poate fi umpluta cu minunate Craciunite sau cu crengute de brad si inimioare. Este din lemn, 20x30x15cm, lucrata manual dupa un model original creat de artistii Le Cose Animate, cu note muzicale, carti postale, flori de vasc si o minunata sanie. Unicat, ladita Santa's Sledge este un cadou deosebit si un obiect decorativ care va aduce magie in casa ta.
Face parte din Vintage Christmas Collection si costa 65 de lei.

Sfat: Pentru un efect deosebit, personalizeaz-o cu un mesaj pentru cei dragi tie!

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu