duminică, 9 decembrie 2012

Blue Birds este un model care te indeamna la visare. Printre fulgi de nea si note muzicale patru pasari delicate isi canta povestile despre iarna, despre oameni de zapada si despre magia Craciunului. Blue Birds nu este o ladita oarecare. Ea vine tocmai de la Polul Nord, trimisa de Mos sa aduca spiritul Craciunului in fiecare casa. Asta pentru ca unii dintre noi au uitat ce inseamna de fapt aceasta sarbatoare: iubire, daruire, liniste, lumina.
Un decor elegant si delicat, ladita Blue Birds are 20x30x15cm si este din lemn, pictata cu vopsele acrilice, infrumusetata prin tehnica decoupage-ului si antichizata cu auriu. Poti sa o asezi oriunde doresti, in mod cert va schimba complet atmosfera, aducand un aer vintage caminului tau. Face parte din Vintage Christmas Collection, seria de obiecte lucrate manual care iti vor incalzi casa de Craciun.

Pentru un efect special, o poti darui cuiva drag creand un aranjament din cateva crengute de brad, conuri si inimioare.

Ladita Blue Birds costa 65 de lei si este lucrata manual cu multa grija dupa un model original creat de Artistii Le Cose Animate.


Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu