luni, 17 decembrie 2012

Baby Bicycle Box este o cutie perfecta pentru un bebelus sau un baietel. Creata special pentru a pastra amintirile celui mic, cutia are 40x30x15cm si este foarte incapatoare, astfel incat tu sa ii poti aseza cu mare drag primele sosetele si hainute, fotografii si alte lucruri dragi.

Cutia este personalizata exact asa cum iti doresti, cu numele si data de nastere a micutului precum si cu un mesaj in interiorul cutiei, mesaj care sa-l calauzeasca mereu.

Inimioare lucrate manual si dantele vintage se impletesc frumos cu nuante de bleu antichizat, trandafirasi, fluturi si o bicicleta albastra. Peste toate acestea funditele delicate din organza bleu inveselesc si mai tare cutia micutului tau.

Cutia Baby Bicycle este unicat, lucrata manual cu multa grija de artistii Le Cose Animate ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.
Cutia costa 180 de lei.

Sfat: Poti folosi cutia pentru a duce trusoul bebelusului la biserica, apoi pentru a fi admirata la botez si umpluta cu mesaje si ganduri bune.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu