joi, 1 noiembrie 2012

Este 1 noiembrie si simtim cum iarna isi face aparitia si pune stapanire pe tot ce ne inconjoara. Ca intotdeauna, vine cu lucruri minunate: fulgi de nea, aer proaspat, stelute pe geam. O ajutam si noi cu parfumuri de scortisoara, mar copt, vin fiert, mandarine si cozonaci. Ne bucuram uitandu-ne pe geam cum ninge si facem cate un om de zapada. Ne aducem aminte de copilarie si de vanatoarea din preajma Craciunului. Oare unde si-a ascuns Mosul cadourile? In dulap? Sub canapea? De data asta sigur o sa il prindem cand pune cadourile sub brad. Ne amintim de clipele in care mergeam sa colindam si ne bucuram de covrigi, nuci si mere. Ne amintim de toata dragostea cu care sarbatorile de iarna ne inconjoara. De toti cei dragi noua.
Pentru un parfum vintage care sa iti infrumuseteze casa in pragul Craciunului am creat Vintage Christmas Collection. Cadouri si decoratiuni lucrate manual, pline de poveste, pentru ca tu sa iti amintesti de cele mai frumoase momente si sa daruiesti celor dragi un pic din magia Craciunului.
Ladita Christmas Flower este prima din aceasta colectie de minunatii, iar ea vine cu o poveste frumoasa, la fel ca toate celelalte obiecte insufletite. O carte postala vintage, cu note muzicale si cea mai iubita floare a iernii, Steaua Craciunului, decoreaza ladita care iti va inveseli casa in prag de sarbatori. Plecata din Mexic in 1920, Christmas Flower s-a indragostit imediat de Albert Ecke, un emigrant german din Los Angeles. Au cultivat impreuna minunata planta a Craciunului printr-o tehnica speciala stiuta numai de ei. Tot familia lor a fost cea care a transformat Poinsettia intr-un simbol al celei mai frumoase sarbatori, iar oamenii au numit-o de atunci Steaua Craciunului. Ladita Christmas Flower are un model original, creat de artistii Le Cose Animate. Costa 65 de lei si este unicat.

Te-ai saturat sa alergi zile intregi in cautarea unui cadou deosebit? Ladita Christmas Flower este exact ce ai nevoie! Este din lemn, antichizata si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, are 20x30x15cm, o dimensiune perfecta pentru a fi daruita ca atare sau cu o Craciuntia inauntru!


Sfat: Pentru un efect special ladita Christmas Flower poate fi decorata cu diverse ornamente de Craciun sau umpluta cu minunata Craciunita, apoi asezata intr-un loc in care sa o poti admira mereu. Nu stai prea mult acasa? Decoreaza-ti din timp biroul cu ladita Christmas Flower. Asa reusesti sa organizezi toate hartiile si nimicurile de pe birou si in acelasi timp iti admiri si ladita!


0 comments:

Trimiteți un comentariu