vineri, 30 noiembrie 2012

In fiecare an copii din toata lumea ii trimit Mosului scrisori la Polul Nord. Isi pun in ele toate sperantele si visurile, toate dorintele si bucuriile de oameni mici. Mosul, constiincios, deschide fiecare scrisoare in parte si o citeste cu mare atentie, bucurandu-se ca mai are in fata un morman de motive sa-si continue munca si in acest an. Dar ce se intampla dupa ce spiridusii pregatesc toate cadourile? Te-ai gandit vreodata cum ajunge Mosul in toate colturile lumii? Cu siguranta cu ajutorul mult iubitilor reni. Dar cum stiu ei unde sa ajunga?
Ei bine, Santa's Map Box iti arata exact cum Mosul sta si analizeaza harta gasind fiecare casuta in parte, cu fiecare copilas care i-a trimis o scrisoare. Sta pe o scara inalta si verifica in agenda sa nu cumva sa uite pe cineva. De ce? Pentru ca ”All hearts come home for Christmas”, iar Mosul nu ar vrea ca vreunul din membrii familiei sa ramana fara cadourile frumos impachetate de sub brad.
Cutia Santa's Map ne aminteste de clipele minunate in care visam sa il cunoastem personal pe Mos Craciun, neaparat impreuna cu renii, spiridusii precum si cu Dna Craciun. Ne gandeam ce am putea sa ii spunem, cum sa ii multumim. Santa's Map Box ne aminteste si de cei dragi care se intorc mereu acasa de Craciun. Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, Santa's Map Box este din lemn si are 20x30x15cm.

Santa's Map Box costa 88 de lei si este unicat, un model ce imbina carti postale vintage, note muzicale, harti vechi si un geamantan pe care este scris un mesaj deosebit cu minunatul Mos Craciun. Face parte din Vintage Christmas Collection.

Santa's Map Box este un cadou minunat ce poate fi personalizat cu un mesaj pentru cei dragi precum cel din imagine. Poti scrie un citat sau, mai simplu, numele destinatarului.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

1 comments: