joi, 22 noiembrie 2012

In fiecare an simtim magia Craciunului. Oamenii sunt mai calzi, mai veseli, mai iubitori. Ne amintim ce placut este sa daruim celor dragi atentia noastra. Ne incalzim visand la un an mai bun langa o cana de vin fiert. Ii anuntam pe toti cu voie buna cand vedem primul fulg de nea. Zambim cand auzim colinde si ne punem manusile pufoase si fularul gros ca sa ne putem bucura de zapada.
Ladita Christmas Magic ne aminteste de toate aceste clipe minunate pe care iarna ni le aduce. De luminitele cu care tot orasul este decorat, de placerea pe care o simti cand, intrand in casa, miroase a cald si a brad.
Din lemn, pictata cu vopsele acrilice, antichizata cu auriu si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, dupa un design original lucrat de artistii Le Cose Animate, Christmas Magic este ladita care iti va gazdui cele mai frumoase dintre ornamente. Sau poate o Craciunita primita cadou? Ori va deveni un cadou minunat pentru cineva drag.

Ladita Christmas Magic poate fi personalizata cu orice mesaj iti doresti, pentru ca darul tau sa impresioneze si mai mult destinatarul. Costa 65 de lei si este unicat, editie limitata.

 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu