luni, 26 noiembrie 2012

Ladita All Hearts ne aminteste de ce este Craciunul cea mai frumoasa sarbatoare din toate timpurile. Cu un mesaj plin de semnificatie ”All hearts come home for Christmas” scris pe un geamantan rosu pregatit sa fie desfacut in casa cea dulce, ladita ne duce cu gandul la toti oamenii care se intorc acasa, la familiile lor. Aglomeratia din gari si aeroporturi, asteptarea si emotiile de a-i reintalni pe cei dragi, freamatul acela, nu poate fi inlocuit cu nimic. Acesta este Craciunul, cel care ne aduce mereu mai aproape, ne uneste si ne arata cat de mult ne iubim, desi, din pacate, uneori mai uitam asta. Pentru toti cei pe care distanta ii desparte, sub o forma sau alta, a fost creata ladita All hearts. Sa le aminteasca un lucru: toate inimile se intorc acasa de Craciun, si chiar daca, din diferite motive, nu reusesc sa faca asta cu adevarat, toti oamenii sunt cu tot sufletul acasa!
Ladita All Hearts este din lemn, 20x30x15cm si imbina note muzicale, o harta vintage si un bagaj rosu cu minunatul sau mesaj. Toate pentru ca tu sa simti de Craciunul asta toata dragostea din lume, pentru ca tu sa poti darui la randul tau toata dragostea ta.

Ladita All Hearts costa 68 de lei si este unicat, editie limitata. Un dar deosebit si un decor vintage minunat pentru casa ta, ladita face parte din Vintage Christmas Collection.
Pentru un efect deosbit umple ladita cu lucruri dragi si cu inimioarele Santa's Sweethearts.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu