miercuri, 7 noiembrie 2012

Green Roses Big este o cutie minunata ce reprezinta esenta elegantei si a delicatetii. Creata pentru a pastra cele mai de pret lucruri, precum fotografiile, bijuteriile primite in dar de la cei dragi, ceasul bunicului sau jurnalul atat de important pentru fiecare, poate sa iti spuna povesti de dragoste din cele mai vechi timpuri. Poti sa o asezi la loc de cinste in casa ta, sigur se va bucura sa fie admirata de toata lumea. Viseaza cu ochii deschisi la vremea in care barbatii erau cavaleri si o simpla scrisoare iti ravasea trupul. De un verde pal antichizat,Green Roses Big are un aer vintage insa pastreaza eleganta timpurilor stravechi.
Din lemn, 40x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, cutia te transpune intr-o calatorie in timp. Este antichizata pentru ca tu sa te bucuri de un look vintage.
Cutia Green Roses Big este unicat si costa  160 de lei.
Iti doresti sa o personalizezi cu un mesaj la interior? Nimic mai simplu! Trebuie doar sa ne anunti atunci cand faci comanda prin e-mail.
Sfat: Pentru un efect spectaculos, descopera si celelalte obiecte din gama Green Roses, precum accesoriile pentru masa sau masutele de cafea. Se potrivesc de minune!


0 comments:

Trimiteți un comentariu