miercuri, 14 noiembrie 2012

Suporturile de pahare Christmas Time iti amintesc intreaga luna de cea mai frumoasa sarbatoare a anului. Craciunul, perioada in care esti inconjurat de familie, de oameni dragi si de miros de scortisoara. O ciocolata calda, o cafea cu lapte sau o cana cu vin fiert sunt cele care isi vor face loc pe suporturile de pahare Christmas Time, care iti vor inveseli imediat casa. 
Poti sa le personalizezi cu orice mesaj iti doresti si sa le oferi cadou cuiva drag. Cu un model vintage care sa iti aminteasca de timpul in care nu aveai nicio grija decat cea de a-l prinde pe Mos Craciun cand aseaza cadourile sub brad, suporturile de pahare sunt unicat, lucrate manual de artistii Le Cose Animate. 
Floarea Craciunului, note muzicale si cuvinte pline de magie se impletesc pe un postcard antichizat, pentru ca tu sa te bucuri de simbolurile Craciunului in fiecare zi! 
Christmas Time Coasters costa 46 de lei si vin in set de 6 bucati de 9x9cm, din lemn. Unicat, un cadou de Craciun pe care toti membrii familiei il vor indragi.
 PS: Nu uita, poti personaliza suporturile pentru pahare cu orice mesaj iti doresti. Fa-le celor dragi o surpriza placuta!

 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu