duminică, 25 noiembrie 2012

  Christmas Magic Box este cutia care pastreaza in ea tot timpul anului magia Craciunului. Este cea care iti aminteste de bucuria de a-l astepta pe Mosul si de fericirea de a fi inconjurat de familie, de oamenii pe care ii iubesti cel mai mult. Cutia Christmas Magic aduce magia in casa ta si o transforma spunand mereu povesti despre spiridusi, reni si cadouri. Are o carte postala pe capac, pentru a ne aminti de urarile minunate din perioada cea mai frumoasa a anului. Impleteste fulgi de nea, note muzicale si vrabiute intr-un design deosebit, unic. Christmas Magic Box este din lemn, are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice, antichizata si decorata cu un model propriu prin tehnica decoupage. O poti folosi pentru a-ti decora casa, pentru a tine lucrurui marunte sau o poti darui cuiva drag.

Penru un efect deosebit poti pune biletele cu ganduri bune in ea si o poti lasa la intrarea in casa. In fiecare zi inainte sa plecati de acasa fiecare dintre membrii familiei sa ia un biletel care sa ii faca ziua mai frumoasa. Si invitatii tai vor fi cu siguranta incantati de aceasta idee!
Poate fi personalizata cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei).
Christmas Magic Box costa 78 de lei si este unicat, editie limitata.

Christmas Magic Box este sora mai mare a Laditei Christmas Magic si face parte din Vintage Christmas Collection.
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu