miercuri, 28 noiembrie 2012

Christmas Flower Box este un melanj vintage de note muzicale, carti postale, timbre si floarea Craciunului. Iti inveseleste casa pe tot parcursul iernii amintindu-ti cat de important este sa iubesti si sa fii inconjurat de cei care te iubesc. Pentru ca tu sa le poti oferi celor dragi cadouri deosebite de acest Craciun, Christmas Flower Box poate fi personalizata cu nume sau orice mesaj iti doresti. Creata dupa un model original marca Le Cose Animate, fiecare cutie in parte este unica. Lucrata cu multa grija si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi pictata cu vopsele acrilice si antichizata pentru un look vintage, Christmas Flower Box este din lemn si are 20x30x15cm. Poate fi personalizata c un mesaj la interior (contra cost - 10 lei).
Christmas Flower Box viseaza sa fie mereu inconjurata de iubire, de colinde si de Craciunite rosii sau albe, care sa ii faca viata mai frumoasa, precum si de arome de mar copt si scortisoara. Isi iubeste tare mult sora mai mica, ladita Christmas Flower pe care probabil ca ai cunoscut-o deja. Pentru un efect deosebit, ofera impreuna cu Christmas Flower Box si suporturile de pahare Christmas Time Coasters, care se potrivesc de minune!

Pentru un parfum vintage care sa iti infrumuseteze casa in pragul Craciunului am creat Vintage Christmas Collection. Cadouri si decoratiuni lucrate manual, pline de poveste, pentru ca tu sa iti amintesti de cele mai frumoase momente si sa daruiesti celor dragi un pic din magia Craciunului.
Cutia Christmas Flower este un dar original si costa 78 de lei. 

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu