marți, 27 noiembrie 2012

Cutia Blue Birds reflecta frumusetea iernii ce te impresioneaza mereu cu peisajele ei. Fulgii de nea ce iti scriu povesti pe geam si urmele ingerilor in zapada, vrabiutele jucandu-se printre stropi de gheata si luminile calde ce transpun forme pe omat.
Blue Birds viseaza la munti inalti si brazi decorati cu multi multi fulgi. Viseaza la oameni veseli care se joaca in zapada cu micutii lor copii. Viseaza la caini care se amuza cu botul in zapada cautand jucaria aruncata de stapani. Viseaza la bucuria de a fi inconjurat de cei dragi. Viseaza la un Craciun alb.

Din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, Blue Birds Box are 20x30x15cm si este creata de artistii Le Cose Animate dupa un model original, unic. Ai astfel garantia unui obiect de calitate pe care nu il vei regasi in casele celorlalti prieteni.
Un cadou deosebit, Blue Birds Box transforma orice casa intr-un loc magic. Cu nuante de auriu si albastru, iti aminteste de cerul senin care parca se reflecta noaptea in zapada.

Poate fi personalizata cu un mesaj la interior (contra cost - 10 lei).
Blue Birds Box costa 78 de lei si este unicat, editie limitata. Face parte din Vintage Christmas Collection.
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu