marți, 13 noiembrie 2012

Baby's Roses Box este o cutie delicata creata special pentru bebelusi. Celebreaza frumusetea primelor luni din viata unui om, cand acesta descopera toate minunatiile lumii in care va trai. Baby's Roses Box este acea cutie in care va sta trusoul bebelusului la botez, apoi vor sta povestile, gandurile si jocurile copilariei, precum si intrebarile adolescentului. O cutie pentru amintiri de o viata, o cutie unica, in nuante de mov si roz prafuit. 
Baby's Roses Box este din lemn, 40x30x15cm si este un cadou cu adevarat deosebit. Pictata cu vopsele acrilice si antichizata, cutia ii este dedicata fiecarui bebelus in parte. Cu sosetele albe infrumusetate cu dantela vintage si trandafirasi naturali uscati, printre inimioare lucrate manual si  panglici delicate sta la loc de cinste numele micutei Ioana. La interior, o rama baroc incadreaza un mesaj special pentru ea.
Cutia poate fi personalizata cu orice mesaj doresti si cu orice nume. Nu uita, nu trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a face un cadou special.
Baby's Roses Box este unicat si costa 178 de lei.
Multumim Danei Tudoran (www.danatudoran.ro)  Alte fotografii deosebite gasiti aici

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.


0 comments:

Trimiteți un comentariu