duminică, 11 noiembrie 2012

Blue Hearts Favors sunt marturiile perfecte pentru botezul copilasului tau! Pe tablitele din lemn de 9x9cm pictate cu vopsele acrilice sunt prinse in timp si impietrite inimioare din lut cu urme de dantele vintage. Funditele aplicate pot fi orice culoare iti doresti - albastru sau verde pal pentru baietei si rozuri, crem ori portocaliu pentru fetite. Vesele si delicate, iti transmit ce mesaj doresti. Personalizezi marturiile exact asa cum iti doresti, cu numele copilasului si data nasterii jos si cateva cuvinte dragi pentru invitatii tai deasupra inimioarei din lut.

O marturie costa 13 lei si are o bucla din panglica pentru a fi atarnata. Fiecare marturie este lucrata manual cu multa grija si este unicat!

Poti comanda cate marturii iti doresti, trebuie doar sa ne spui atunci cand faci comanda exact de cate ai nevoie. Nu uita ca dureaza ceva sa le facem, asa ca nu lasa pe ultima suta amintirile atat de importante pentru botezul micutului sau micutei tale. 
 Antichizate pentru un look vintage, marturiile Baby Hearts Favors sunt cele care fac diferenta. Nu vrei inimioara ci fluturas? Se rezolva!


Daca iti doresti si o cutie pentru trusoul micutului nu ezita sa ne spui. Gasesti cateva modele aici si aici.
Pentru Patric mama sa a ales marturiile Baby Hearts Favours cu fundite bleu si o cutie de poveste, din lemn, pictata cu vopsele acrilice si cu multe mesaje pentru ca micutul sa ii simta aproape si cand vor trece anii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu