joi, 27 septembrie 2012

Cuierul Heart este esența delicatei iubiri pe care toți ne-o dorim să ne înconjoare mereu. Iubirea pură, necondiționată, sinceră și plină de frumusețe, pe care o vrem în casa noastră sub toate formele, pe care dorim să o dăruim cuiva drag, care merită. Heart Holder este o inimă din lemn de care poți atârna orice îți dorești, de la gânduri și amintiri la eșarfa preferată sau rama foto care îți place mult. Pictată cu vopsele acrilice și antichizată, inimioara are o fundiță roz care împletește un trandafiraș natural uscat de un roz prăfuit delicat și romantic.
Heart Holder vine dintr-o familie simplă dar iubitoare din orașul Brighton, unde s-a afirmat ca scriitoare de romane de dragoste. A vândut milioane de cărți în lumea întreaga, dar cea mai bună a fost În zarea inimii, prima carte scrisă de ea când avea douăzeci de ani și era îndrăgostită nebunește de un bărbat mult mai în vârstă care i-a devenit într-un final și soț.
Cuierul Heart are inimioara din lemn de 10x10cm și este lucrat  manual, cu multă grijă, pentru ca tu să te bucuri de el ani la rând. Cuierul Heart costă 32 de lei și este unicat, ediție limitată.



 

0 comments:

Trimiteți un comentariu